“Ma tunnen end muidu kindlalt, aga mitte oma abikaasa ees,” pihib naine. 31aastase ema suur hirm on, et kui mees lõpuks näeb naise keha, mis on kandnud nende nelja last, hakkab tal rõve ja äkki jookseb mees minema.

“Ma tean, et praegune olukord teeb haiget, aga ma üritan alles praegu järjest rohkem ja rohkem oma kehaga leppida. Kardan, et mees aga ei suudaks seda teha.”

Naise abikaasa kinnitab talle tihti, et teda ei huvita, et naine ei näe peale nelja lapse sünnitamist enam selline välja nagu nende suhte alguses, kuid naine kardab, et see pole tõsi, sest mehed ju siiski armastavad silmadega.

Ta kardab väga, et kui mees näeb tema venitusarme, voldilist kõhtu ja tselluliite, ei suuda ta enam naist vaadata sama pilguga.

“Ma ei ole ju enam see ilus naine, kes ma olin siis, kui me alles tutvusime…”

Naine avaldab, et nad seksivad mehega ainult pilkases pimeduses teki all ja ta ei riietu mitte kunagi mehe ees. Samuti tunneb ta end väga ebakindlalt, kui mees juhtumisi ta kõhtu katsub.

Kuid ta on aru saanud, et selline olukord ei saa siiski igavesti kesta ning ta loodab, et mees on valmis andma talle täpselt nii palju aega nagu naine vajab, et ennast uuesti kindlana tunda.

Allikas: DailyMail

Naised, kas olete end sarnaselt tundnud peale lapsesaamist? Mis teid aidanud on?