"Mind ajendab kirjutama nõutus. Ma olen 35aastane mees, oma abikaasaga oleme 5 aastat abielus olnud. Ta peaks ju mind usaldama. Aga ma ei saa aru, kas tõesti siis mehed ja naised on NII erinevad.

Minu tutvusringkonnas on enamik mu sõpru abielus, vahel käime ka ilma naisteta väljas. See on ju normaalne. Ja ikka kui keegi näeb mõnda kena näitsikut, on tore talle silma teha ja temalt tähelepanu saada ning vastu anda. Mis selles siis halba on, ega keegi temaga ju ei maga.

Mõned nädalad tagasi käisime jälle sõpradega väljas. Minuga tuli juttu tegema üks väga kena, sõbralik ja mõistlik kahekümnendates neiu. Rääkisime, ütlesin ka talle, et ta on väga kena. Tuleb välja, et mu naise sõbranna oli samas baaris ja kuulis meid mõne hetke pealt. Muidugi kandis ta selle kõik kohe mu naisele ette.

Sellest tuli ilmselgelt suur tüli. Naine on maruvihane ja arvab, et ma petan teda. See on täiesti mõistmatu. Mis küll on väikeses flirdis halba?

Naistele endile ju meeldib tähelepanu nii väga, nad peaksid aru saama, et ka mehed tahavad seda tunda. Ma ei ütle, et ma ei saa kodus naiselt piisavalt tähelepanu, aga vahepeal tahaks ju ka mõne teise naise seltskonnas end hästi tunda ja veidike lõdvaks lasta.

Kas tõesti tähendab flirtimine petmist?"