Anna mehele oma täielik tähelepanu

Naised teavad, et nad armastavad tähelepanu, kuid kas te seda ka teadsite, et mees armastab samamoodi tähelepanu? Võib-olla ei vaja ta seda nii palju nagu enamik naisi, aga ükski mees ei taha tunda end kõrvalejäetuna. Kui teie suhtest on hakanud kirg kaduma, siis pööra oma mehele mõnda aega väga palju tähelepanu. Tunne huvi tema mõtete ja tegevuste vastu ning kuula teda. Vaata talle silma. Ja ühel hetkel näed, et te hakkate uuesti kokku kasvama.

Võtke teadlikult endale aega

Jah, kui on juba mitu last, mõlemad käite tööl, siis on väga raske teineteisele aega leida. Sellepärast peabki seda teadlikult tegema, mis siis, et see nõuab rohkem planeerimist. Lõpptulemus on seda igati väärt ja lapsed vajavad ka vanemaid, kes on armastavas suhtes, mitte ei torise pidevalt üksteisega. Leidke lastele kasvõi kord kuus hoidja, hüpake linade vahele, puudutage teineteist ja hullake lihtsalt nõrkemiseni. Suhtes ikkagi peab olema kirge ja seksi, muidu lähevad asjad päris jamasti. Kui mehel on iga kuu vähemalt üks õhtu, mida erutusega oodata, läheb paarisuhe palju paremaks. Ka oleks tore avastada endas peituv armastus kähkukate vastu...

Proovige mõne aja tagant midagi uut

Arvad, et kõik poosid ja lelud on juba katsetatud? Oh ei! Avage teineteisele oma hing, rääkige läbi oma kõige sügavamad fantaasiad ja õppige nägema teineteist hoopis erineva pilguga kui seni. Kõik on võimalik. Kui sa arvad, et sinu mees ei hooli erinevatest mänguasjadest või pesust, siis tegelikult on just sinul võimalik viia mees sellisele tasandile, et ta hakkab nautima karmi seksi ja erinevaid kostüüme. Võib-olla on tal lihtsalt vaja aega, hellust ning armastust. Meis kõigis on peidus midagi ürgset, mis ootab valla laskmist.

Allikas: YourTango