Mul oli aastaid probleeme tippu jõudmisega. Endale ikka oskasin orgasmi teha, aga ka see võttis vähemalt 40-50 minutit aega, lõpuks läksid näpud tuimaks ja tihti kadus poole peal isu ära. Meestega oli asi lausa võimatu. Mul on kaks pikka suhet olnud ja tunnistan käsi südamel, mina kummaski suhtes orgasmi ei saanud. Mehed ei olnud iseenesest halvad! Nad väga püüdsid. Ja mina olin aus, nad mõlemad teadsid meie koosolemise ajal, et ma ei saa orgasmi.

Lõpuks hakkas see meie sekselu mõjutama drastiliselt. Üks ütles isegi peale meie lahkuminekut eriti dramaatiliselt, et oleksin ma vaid teeselnud nagu teised normaalsed naised, oleksime me veel koos! Ei no mida iganes, hea meel, et sellisest jamast lahti sain.

Aga nüüd! Mõned kuud tagasi ostsin ka mina endale esimese vibraatori. Tegin ikka korraliku eeltöö ka, võtsin julguse kokku, ronisin sellega voodisse ja sealt edasi sarnaneb mu lugu väga selle välismaa naise omaga. Ma tundsin viie minutiga midagi nii enneolematut, et lausa pisarad hakkasid voolama. Nüüd on see väike pihku mahtuv põriseja minu asendamatu kaaslane.

Ma olen nii õnnelik! Ma saan iga päev orgasmi, mu enesekindlus on tõusnud ja tunnen, et võin vaikselt uuesti hakata suhte peale mõtlema. Ma lausa säran.

Seega minu soe soovitus kõigile naistele, keda voodis ei rahuldata — muretsege endale vibraator ja teie elukvaliteet paraneb päriselt ka märgatavalt!