Õige meigi kandmine, mis rõhutab teie parimaid omadusi

Ehkki paljud mehed tunnistavad, et eelistavad, kui naine ei kanna üldse meiki, siis tunnistavad nad ka samas, et punane huulepulk on ikka seksikas küll. Meigiga ei pea üle pingutama, aga mõni õhtu võib ju lihtsalt mehe rõõmustamiseks huuled punaseks värvida. Endal ka kohe seksikam olla.

Liivakella kehakuju ja tervislikkus

Eks meeste eelistused ja arvamused on muidugi erinevad, aga kui mehed näevad sellise kehakujuga naist, arvab nende alateadvus, et naine on terve, tervislik ja et sünnitamine ei valmistaks talle tulevikus probleeme. Nii nagu naised eelistavad mitmetel põhjustel saledaid mehi, kehtib sama ka meeste eelistuste kohta. Liivakella kehakuju või mitte, tervislik eluviis on oluline.

Punase värvi kandmine

Punased huuled, pesu, kontsakingad, kleit... meeste jaoks on punane värv erutav ja romantiline.

Lahke olek

Ega sulle endalegi ei meeldiks ju vinguv mees? Samamoodi ei meeldi meestele vinguv, torisev ja näägutav naine. Kui sa oled üldiselt lahke ja sõbralik, on sul endal parem olla ja seda positiivsust õhkub sinust ka nähtavalt.

Veidi kõrgema hääletooniga rääkimine

See ei tähenda mitte mingil juhul kriiskamist või kiljumist, aga kuna meestel enamasti on endil madal hääl, meeldib neile kuulda veidi kõrgendatud noote, kui nad naisega suhtlevad. Millegipärast see lihtsalt on nii.

Allikas: YourTango