Nad näevad ilu oma "vigades"

Igaüks defineerib viga erinevalt, mistõttu ei saa iluvigasid kunagi ühtemoodi võtta. Mõne jaoks tähendab see tedretäppe, teise jaoks kaunistavad täpikesed nägu või keha. Enesekindlate naiste jaoks on ilus kõik nende keha juures, ka siis, kui erinevate standardite kohaselt on nende rinnad liiga väikesed või jalad liialt pontsakad

Nad näevad oma tugevust ja haavatavust

Nad ei karda endale tunnistada, et on kõigest inimesed. Nad näevad peeglist endale silma vaadates, et nad on saavutanud palju, kuid on julgenud osades olukordades jääda ka nõrgaks. Sellest ei ole midagi, see on elu. Nad on uhked enda üle.

Nad näevad oma enesekindluse taga hirme ja kahtlusi

Nad teavad, et kõikide enesekindlate inimeste sees peituvad hirmud ja kahtlused ning nad tunnistavad endale, et see on neis olemas. Kuna nad tunnistavad seda endale, on neil sellevõrra lihtsam hirmudega tegeleda ja neist ühel hetkel lahti saada.

Nad näevad oma valikute tulemusi

Osadel inimestel on raske endale silma vaadata, sest mineviku mälestused ja ütlemata sõnad hakkavad kohe silme ees jooksma. Enesekindlad inimesed julgevad endale silma vaadata ja tunnistada, et ükskõik, mis neile hetkel minevikust meelde tuleb ja vahet pole, kui valesti nad sel hetkel otsustasid, on see minevik ja neil on võimalik tulevikus teha paremaid otsuseid. Nad ei jää minevikku kinni ja peeglisse vaadates kinnitavad nad seda endale pidevalt.

Allikas: YourTango