Selleks müstiliseks riideesemeks on veidrad sokid! Teate ju neid küll — eriti värvilised, veidra mustriga, avokaadodega, legoklotsidega… ehkki nüüd on sellistest sokkidest saanud pigem trend ja on lausa raske leida inimest, kes neid vahel kasvõi nalja pärast ei kannaks, siis võib öelda, et neid sokke kannavad inimesed, kes on targad ja edukad.

Miks nii? Kuidas saab sokkide valik inimese kohta midagi sellist öelda?

Sest mõnda aega tagasi eelistas enamik inimesi kanda pigem tagasihoidlikke riideid ja need, kes soovisid eristuda, tahtsid anda maailma teada, et on aeg lahti öelda ühiskonna normidest. Seda mõtlevad eriti värviliste ja huvipakkuvate sokkide kandjad ka praegu. Nad ei karda eristuda ega oma mõtteid välja öelda, mis viitab ka sellele, et neil on mitmete teemade kohta tugev arvamus.

Inimesed, kes kannavad selliseid sokke, ei karda välja paista, mis tähendab, et neil ei ole probleemiks ka inimsuhted. Kuna inimsuhted on väga olulised, on neil juba teatud eelis, sest võõras seltskonnas tunnevad nad end otsekui kala vees ja suudavad hästi vestlust arendada.

Loomulikult on ka introverte, kes armastavad värvilisi sokke, kuid avalikult kannavad selliseid sokke pigem need, kes julgevad saada pikema pilgu osaliseks.

Allikas: YourTango