Tuleb välja, et on 4 tüüpilist viisi, kuidas inimene tülitsemise ajal kallima sõnadele reageerib ja kui neid viise kasutada, ei saagi tüli leida normaalset lõppu. Kui tunned end neis kirjeldustes ära, oleks aeg taktikat muuta, kui sa just ei taha, et teie lõpmatud tülid jätkuksid.

Kivistumine: kui te tülitsete, siis sa keeldud kaasa mõtlemast ja probleemi lahendamast. Sa peitud sügavale enda sisse, sa ei taha enam rääkida ja oled nõus vaikima isegi päevi, aga kohe kindlasti ei tunnista sa kunagi, et sinul ei olnud õigus.

Sõnadega ründamine: kohe, kui on tüli, asud sa täielikule kaitsepositsioonile. Sa pole nõus isegi oma partnerit ära kuulama, sa muudkui raiud ja raiud oma mõtteid, süüdistad teda ja teed ta oma sõnadega nii maatasa kui üldse võimalik.

Vältimine: teil on kallimaga mitu teemat, mis vajavad lahendamist, sest kui need esile kerkivad, ei suuda sa end talitseda ja lahvatad põlema. Seetõttu sa pigem väldid neid teemasid ja lähed täiesti lukku, kui need juhtuvad vestluses kogemata esile tulema.

Täielik nõustumine: sa kardad tülitseda ja enda arvamust avaldada, mistõttu oled sa alati oma kallimaga täiesti nõus ja võtad kogu süü enda peale, ka juhtudel, kus sina polnud isegi asjaga seotud. Võid arvata, et teil on harmooniline suhe, kuid niiviisi võib partner muutuda toksiliseks ja hakata sinuga manipuleerima, sest ta teab, et sa ei julgegi talle vastu astuda.

Allikas: YourTango