Kuidas saab küll nii olla, et vaid ühele küsimusele vastates peaksid sa aru saama, kas tasub lahku minna või ei? See on väga lihtne, sest vastates sellele küsimusele tekivad su silme ette kindlasti pildikesed oma suhtest ja need kinnitavad sulle, kas tasub selle inimesega jätkata või ei.

Kas sa oled oma suhtes vähemalt pool aega olnud täiesti õnnelik? Kui vastad sellele küsimusele jaatavalt, sinu silme ette kerkivad armsad pildikesed ühistest jalutuskäikudest oma kallimaga, pikad ja romantilised vestlused ning muud ilusad hetked, siis võid kindel olla, et ka edasi läheb kõik sama roosiliselt, kui te mõlemad pingutate ja tunnete, et olete teineteise jaoks loodud.

Kui aga see küsimus pani sind kõhklema ja sa hakkasid pigem nukrusega meenutama, et te tülitsete pea igapäevaselt, sind häirivad oma kallima juures väga paljud asjad, ta tegelikult ei pinguta suhte nimel üldse... siis mõtle hoolega järele, kas on üldse mõtet jätkata. Vahet ei ole, olete te koos olnud kolm aastat, neli kuud või viisteist aastat, kui selle aja jooksul oled sa rohkem olnud ärritunud ja õnnetu, mitte õnnelik, siis peab ju midagi muutuma. Igaüks meist on väärt õnnelikku elu.

Allikas: YourTango