"Viimasel ajal oli mu naine kerges masenduses, tal vahel tuleb selline negatiivne periood. Et oma tuju tõsta, käis ta tihti oma parima sõbranna juures. Ma ei osanud sellest midagi imelikku arvata, sealt tagasi tulles oli tal alati hea tuju ja ka mina rõõmustasin, et ta sai seal naistejutte rääkida ning küllap sõbranna oskas siis nii öelda õigetele nuppudele vajutada, mida mehed nii hästi ei oska.

Kuid hiljuti sain teada, miks ta sealt alati nii rõõmsana tagasi tuli. Selgus, et mu naine on biseksuaalne ja ta jättis mind julmalt maha, et minna suhtesse oma parima sõbrannaga...

Kui ta mulle sellest külmalt ja tuimalt rääkis, ei suutnud ma alguses oma kõrvu uskuda. Ta kolis päevapealt välja ja saadab mulle nüüd tihti ärritavaid pilte sellest, kuidas ta oma sõbrannaga õnnelikult koos on. Ta on saatnud mulle isegi suudlemispilte! Vastik. Tal pole mitte mingisugust austust minu vastu. Ta teeb mulle meelega haiget. Ma ei kiida seda suhet heaks. Kui tal kunagi peaks mõistus tagasi tulema, siis ma kahtlen väga, kas suudaksin talle andestada."

Allikas: The Sun

Lugejad, mis teie sellises olukorras teeksite?