JÄÄR ja AMBUR

Need kaks tähemärki sobivad küll omavahel väga hästi kokku, sest nad mõlemad armastavad seiklusi ja uusi asju kogeda, aga samas on nad mõlemad väga enesekindlad tähemärgid, kes ihkavad vabadust ja ruumi üksinda olemiseks. Nende näägutamised kipuvad olema pigem humoorikad, sest nad mõlemad armastavad head nalja ja südamest naermist.

SÕNN ja NEITSI

Sõnn ja Neitsi on mõlemad väga konkurentsihimulised tähemärgid, aga neil kahel tähemärgil on veel midagi ühist: nende väärtushinnangud (pühendumine, lojaalsus ja soov elada oma elu parimat versiooni koos). Lisaks on nad mõlemad head suhtlejad ning kui Neitsi ei karda oma arvamust avaldada, siis Sõnn hindab seda ausust. Seega, kui nad kipuvadki teineteisega näägutama, siis istuvad nad ühel hetkel ikkagi rahulikult maha ja räägivad asjad läbi.

VÄHK ja KALJUKITS

Mõlemad, nii Vähk kui ka Kaljukits hindavad suhetes väga turvatunnet ja truudust ning kui need kaks saavad kokku, on see nagu unistuse täitumine. Vähk vajab partnerit, kes on stabiilne ja usaldusväärne ning Kaljukits otsib kedagi, kellele ta saab loota. Seega, kõige olulistematel viisidel need kaks sobivad teineteisega väga hästi kokku. Aga see ei tähenda, et nad ei leiaks põhjuseid teineteise kallal näägutamiseks ning nende erimeelsused tekivadki põhiliselt sellest, et nad näevad elu pisut erinevalt. Vähk näeb maailma läbi emotsioonide ja Kaljukits loogika, mis võib muidugi probleeme tekitada.

LÕVI ja SKORPION

Skorpion ja Lõvi on kaks kõige jõulisemat sodiaagimärki. Neil mõlemal on suur ego ja nad on harjunud suhtes juhirolli võtma. Seega pole vist ka mingi üllatus, et nad kipuvad sageli vaidlema, kelle arvamus on olulisem. Lojaalsus ja kirg on neile mõlemale väga tähtsad, mistõttu on nende suhe täis armastust ja naudingut. Ja soov domineerida hoiab nende suhte vaid põnevana.

Näägutamine ei pruugi olla alati negatiivne. See võib olla aeg-ajalt küll väsitav ja ärritav, aga samas võib seda näha ka mängulisena, mis nende paaride puhul kindlasti paika peab.

Allikas: elite daily