Jäär: lõpuks ei olnud see suhe tema jaoks piisav ja kuna ta ei saanud kõike, mida tahtis, oli lihtsam eemale kõndida.

Sõnn: Sõnn on väga isepäine ja emotsionaalne ning selle asemel, et asju lahendada ja kompromiss leida, on tema meelest parem variant kõik lõpetada.

Kaksikud: meespool soovib, et suhe oleks äärmiselt põnev ja särtsu täis, kuid kui mängu tuleb reaalne elu ning mure, siis tekib tal pühendumise ees hirm.

Vähk: emotsionaalne hing, kellel on kahjuks üpris puudulik suhtlemisoskus ja kui tekivad raskused, ei suuda ta enam oma tunnetega toime tulla.

Lõvi: tohutult tundeline inimene, kes vajab meeletutes kogustes tähelepanu ja hoolt ning kui ta seda ei saa, on ta järgmise kallima otsingul, kes oskaks talle seda pakkuda.

Neitsi: Neitsi sodiaagimärgist mees on kontrollifriik ja kui tema soovidele ning reeglitele ei alluta, läheb ta minema.

Kaalud: tahab armastust, hoolivust ja tähelepanu, kuid samal hetkel kui ta saab aru, et suhte nimel on vaja tööd ka teha, tekib tal tõeline hirm pühenduda.

Skorpion: mehele meeldib, kui tal on korraga palju mitmeid erinevaid valikuid ja ta ei kujutagi end ette korralikus suhtes.

Ambur: teab kindlalt, mida ta tahab ja kui Ambur tunneb, et naine ei ole enam piisavalt huvitav, on tema jaoks aeg minna.

Kaljukits: kui naine ei ole nõus Kaljukitse tulevikuplaanidega, ei näe ta kahjuks suhtel mingit tulevikku.

Veevalaja: kui Veevalaja tunneb, et tal ei ole suhes mugav ja ikkagi oleks parem üksinda olla, ei kõhkle ta hetkegi, et kallim maha jätta.

Kalad: Kalade meespool on täielik ülemõtleja ja teeb rutakalt järeldusi kohe, mitte ei kuula oma kallimat ära ja kahjuks jääb ta enda tehtud järeldusi uskuma, mis on tema meelest ka piisav põhjus lahkuminekuks.

Allikas: YourTango