Sinu valutaluvus on suurenenud

Varem võisid sa pool päeva ennast kiruda ja pisarad kippusid silma, kui hommikul varba ära lõid ja mõtlesid, et nüüd on terve päev rikutud, kuid nüüd, mil su mõtted on ainult kallima peal, ei pane sa väikeseid valusähvatusi enam tähelegi.

Sa oled omandanud tema käitumismaneerid

Uus kallim näpib oma juukseid kui ta närvis on, või on tal mõni muu kergelt ärritav omadus, mis sinu meelest on armas ja nüüd oled viimasel ajal märganud, et ka sina teed neid asju. Või kui kallimal on mõni parasiitsõna, leiad selle üpris varsti ka oma sõnavarast. Need asjad lihtsalt juhtuvad.

Stressitase on vähenenud

Kui sa enne muretsesid iga väiksemagi asja pärast, kõik tundus nii õudne ja ületamatu, siis nüüd oled leidnud endas motivatsiooni teha kõike ja korraga ning oled seejuures veel nii õnnelik. Kõik uksed on sulle järsku valla, sest sa oled nii armunud ja see on hea tunne.

Sa oled palju vähem oma telefonis

Muidugi juhul, kui sa kohtud oma kallimaga ja te suhtlete näost näkku, mitte läbi telefoni. Kui sa pole oma uue armastusega veel kohtunudki, siis on muidugi su telefoni kasutus suurenenud.

Sa leiad end tihti talle silma vaatamast

Sa tahad kogu aeg tema pilku püüda, tema vaateväljas olla ja lihtsalt uppuda nendesse maailma kõige ilusamatesse ja romantilisematesse silmadesse. Tahaksid teda kogu aeg vaadata.

Hakkad kiiresti higistama ja söögiisu on kadunud

See võib juhtuda tema juuresolekul või ka siis, kui te olete lahus, aga sa ei suuda lõpetada temale mõtlemist. Mitmed naised on öelnud, et just siis, kui nad on meeletult armunud, mahuvad nad jälle oma lemmikteksadesse.

Allikas: Cosmopolitan