Ellen Dworsky kirjutab, et laste mittesaamise soov võib tugevalt seotud olla tema vennaga, kes oli keskmisest keerukam laps ja Ellen pidi teda enamiku päevadest hoidma, sest mõlemad laste vanemad käisid täiskohaga tööl.

"Mu vend tegi vahepeal hirmsaid asju ja ma kartsin teda. Teadsin, et ma ei taha ise kunagi lapsi saada. Abiellumise osas veel kahtlesin, kuid ka see tõdemus, et ma ei soovi ka abielluda kellegagi, jõudis minuni üpris kähku."

Kahekümnendate keskpaigas oli Ellen suhtes ühe brasiillasega, kes soovis nii väga abielluda, et nad korraldasid endale kahekesi feikpulmad, sõrmusega ja puha. Mõne kuu pärast kerkis esile brasiillase soov ikkagi päriselt abielluda. Kui paarike hakkas lastest rääkima, teatas peigmees, et tema soovib kuut last. Ellen sai aru, et peab kiiresti mehe maha jätma, sest tema ei soovi ühtegi.

"Teadvustasin endale, et minu järgmine suhtekaaslane peab olema mees, kes samuti kindlasti lapsi ei taha. Abielluda ka mitte! Või ehk ainult siis, kui peale abiellumist elame me samas majas, aga erinevates korterites..."

Veidi aega oli naine suhtes mehega, kes tõstatas samuti abiellumise teema ja kinnitas naisele, et teeb talle ettepaneku, kui too kaalust alla võtab. See oli ohumärk ja Ellen jättis mehe kiiresti maha.

Ellen kinnitab, et nüüd, mil ta on üle 40 aasta vana, on ta väga rahul, et ei andnud oma erinevate suhtekaaslaste soovidele järele. "Mul pole lapsi ja ma pole ümbritsetud ka teiste inimeste lastega. Minu vend on ka üksik ja lastetu. Mul on imeline perekond ja ma ei ole ennast kunagi tundnud üksikuna. Olen õnnelik, et ei lasknud kellelgi endale pähe istuda. Ma tõesti ei ole kunagi ette kujutanud ennast ei ema ega abikaasana."

Allikas: YourTango