Rebecca mees suri kümme aastat tagasi, enne seda olid nad kaks aastat avatud suhtes, mis tähendab seda, et nad olid küll koos, aga võisid vabalt teha igasuguseid erinevaid seksuaalseid asju ka teiste inimestega.

“Abikaasa pettis mind meie abielu algusest peale. Alguses olin ma haavatud, sest olin sügavalt monogaamse suhte usku, aga otsustasin abikaasale petmise eest kätte maksta ja avastasin, et see meeldib mulle.” Rebecca avastas, et kõige parema seksikogemuse saab ta endast vanemate abielumeestega. Kui abikaasa sellest teada sai, oli ta Rebecca sõnul algselt šokeeritud, aga leppis sellega kiiresti ja mis tal muud üle jäigi, tema oli seda naisele juba ammu teinud.

“Lõpuks jõudsime kokkuleppele, et avatud suhe sobiks meile mõlemale kenasti,” meenutab naine. Nad jõudsid kaks aastat niimoodi õnnelikult elada, kuid siis suri mees vähki. Rebecca oli õnnetu, kuid otsustas, et väärib eluga edasi minemist. Leinast üle saades jätkas ta erinevate abielumeestega kokku saamist ja armuke olemist.

“Jah, need mehed on abielus. Kas ma tunnen ennast süüdi selles, et olen nende armuke? Kindlasti mitte!” Rebecca on kindel, et kui tema nende meestega ei magaks, teeks seda mõni teine naine. Rebecca on oma eluviisi ja otsustega rahul, sest kohtub pea iga nädal mõne uue ja toreda mehega. Ta ei tunne süüd abielumeeste naiste ees, sest on kindel, et ka nende naised petavad mehi. Või vaatavad sellele tegevusele läbi sõrmede.

Rebecca on veendunud, et oma tegevusega ta päästab abielusid, mitte ei lõhu neid. “Muidugi ma päästan neid mehi! Kui nad ei saaks vahepeal ula peal käia, läheksid nad üldse oma pere juurest ära, sest ei suuda laste, töö ja kõige muuga korraga tegeleda. Tänu minu tegevusele lähevad nad aga nagu täiesti uue inimesena oma pere juurde tagasi ja saavad jälle mõnda aega õnnelikud olla.”

Rebecca räägib, et viimasel ajal on armukeseks olemine raskendatud, sest füüsiliselt ei ole ta ammu kellegagi kontaktis olnud, aga õnneks saab ta videote vahendusel meestega edasi suhelda.

Allikas: Daily Mail