Tuleta endale meelde, et masturbeerimine ei ole ainult NORMAALNE — see on IMELINE.

Masturbeerimine on olnud meeste jaoks normaalne ja soovitatav palju aastaid, ennem kui naised seda ilma häbita tegema hakkasid. Ka täna ei ole „tabude kardin“ veel täielikult langenud, kuid areng on olnud märgatav.

Masturbeerimine on nauditav, aga omab ka teisi positiivseid mõjusid:

  • parem uni
  • leevendab stressi
  • parandab seksi kvaliteeti
  • õpid paremini oma keha tundma
  • lisab enesekindlust


Lisaks on see TASUTA. Kas see tekitas sinus huvi juba?

Lihvi oma oskuseid

Võibolla oled selles osas veel algaja või oled harjutanud juba varajasest puberteedieast, aga millal vaatasid üle ning uuendasid oma tehnikaid? Olgu sul peenis või kliitor, orgasmi saavutamiseks on palju erinevaid viise! Tavaliselt kasutame mitmeid levinud viise, kuid tegelikud on piiriks vaid sinu kujutlusvõime. Et leida midagi uut, vaata üle see nimekiri:

  1. Masturbeeri kasutades erinevaid lelusid. Ära piirdu stimuleerides vaid ühe piirkonnaga. Veendu, et avastad ka oma teisi erogeenseid tsoone.
  2. Mastrubeeri dušši all. Mõned uuringud leiavad, et külm vesi suurendab verevarustust antud piirkonnas ja võb isegi vabastada endorfiine. Kuid kui sa eelistad sooja vett, siis lase käia. Ka orgasmi saades vabanevad endorfiinid. Ettevaatust: ära libise, sest on märg.
  3. Peatu enne lõppu. Kui see ei ole sinu esimene kord, siis oled suure tõenäosusega kogenud seda kui hakkad peaaegu lõppu jõudma, kuid siis peatad, et nauding läbi ei saaks. Seejärel uuesti hoogu kogudes jõuad tugevamate ja võimsamate orgasmideni.
  4. Koge multiorgasme. Süüta küünlad, vali oma lemmik masturbeerimismuusika ning võta aega, et avastada oma keha piire. Sa tead, kuidas ennast kõige paremini rahuldada, mis iganes see on, jätka. Mida rohkem, seda uhkem
  5. Masturbeeri oma partneri ees. Koos masturbeerimine mitte ainult ei võimalda sul avastada enda ja partneri kohta midagi uut vaid on ka mõnus vaheldus tavalisele seksile. See on ühtlasi võimalus näidata oma partnerile, mis sulle meeldib ja saada teada, et neile meeldib õppida.