Tavaliselt kaob suhtest romantika neljal põhjusel ja kui tunned end ning oma teist poolt siin loetelus ära, siis olete juba ühe sammu võrra lähemal, et asja lahendada, sest probleemi tunnistamine on esimene samm paranemise teel.

Te olete oma suhtes kohas, kust ei oska enam edasi liikuda

On võimalik, et teil on tekkinud teatud rutiin, milles on küll mugav olla, aga see ei arenda teid kumbagi. Sellepärast oleks vajalik iga mõne aja tagant mugavustsoonist väljuda, et teineteist n-ö uuesti avastada. Rutiin on vahel vajalik, aga iga suhe vajab särtsu.

Te olete teineteise peale vihased

Pea igas suhtes on mõni tüli, mis kerkib iga mõne aja tagant üles ja te lihtsalt ei suuda seda lahendada. Kui aga suhtes on pinged üleval, on päris loogiline, et romantika jaoks ei olegi enam ruumi. Kui te ei jõua üksmeelele, tasub ehk vahelduseks leppida faktiga, et teil ongi mõnest asjast eriarvamus ja sellest pole midagi.

Ühel teist on tõsised usalduseprobleemid

Suhtes ei saa olla romantikat, kui üks osapooltest pidevalt teist kahtlustab ja paneb teda halvasti tundma, kui too näiteks viis minutit hiljem töölt koju tuleb. Mõnikord ongi kahtlustustel alus, aga nii kaua, kuni ei ole otseseid tõendeid, ei tasu kallimat pidevalt süüdistada, sest just suur kahtlustamine ja mitte usaldamine võibki teise poole viia lõpuks sinnamaani, et tal tekib päriselt tahe petta.

Teil on romantikast täiesti erinev ettekujutus

See on väga levinud variant suhetes. Naine soovib palju hellust ja kaisutamist ning soovib tihti kuulda komplimente ja armastusavaldusi, mehele aga näiteks piisab paarist korrast nädalas. See võib muidugi ka vastupidi olla. Aga võtmesõnaks on siin rääkimine. Öelge, kui palju ja millist romantikat te vajate ja proovige jõuda kompromissile.

Allikas: YourTango