Tee talle komplimente kehaosade kohta, mille suhtes ta on ebakindel. Alustuseks võiksid tihti kiita tema meheaud, sest enamik mehi tunneb, et nende oma on liiga väike, isegi kui sõprade seltskonnas kiitlevad nad oma hiiglasliku mõnupulgaga. Osad mehed tunnevad end ebakindlana just näiteks keskealisena, kui nende juuksed hakkavad vähehaaval langema ja kiilasus hakkab pärale jõudma. Siis võiksid kiita tema juukseid või kui ta on ostustanud end kiilaks ajada, siis kinnita talle, et ta on väga kena. Naised armastavad komplimente, aga ka mehed tunnevad end hästi, kui neile kinnitada, et nad on ilusad ja seksikad.

Samuti võiks meest rohkem puudutada. Kuna naised arvavad, et meeste jaoks on piisav eelmäng oraalseks, siis tihtipeale ei viitsitagi mehe keha rohkem uurida ega tema erogeensetele tsoonidele keskenduda. Küll aga on mehe jaoks nauditav, kui naine silitab õrnalt tema kaela, käsi, sisereisi… Võta aega ja naudi oma kallima keha.

Lase mehel jagada seksuaalfantaasiaid. Paljud mehed ei julgegi neist kunagi rääkida, kartes, et siis ei taha naine üldse enam seksida. Anna oma kallimale võimalus ja luba talle, et sa ei naera tema üle ning proovid leida võimalust, kuidas tema kõige salajasemaid fantaasiaid ellu viia. Ta on sulle kindlasti tänulik ja soovib samaga vastata.

Ja üks asi, mida sa saad oma mehe jaoks ära teha, mis tõstaks tema enesekindlust ja teeks ta väga rõõmsaks — kui ta voodis sulle mõnu pakub, siis näita talle seda välja. Kasuta oma häält, näoilmeid ja kehakeelt. Mees saab sellest aina rohkem hoogu juurde ja ka sina saad kogeda uusi ja enneolematuid naudinguid. Niimoodi käitudes võidate te mõlemad.

Allikas: Woman’s Day