Küsitluses, mille viis OnePollis läbi habeme hooldamisele pühendunud bränd Honest Amish, uuriti 2000 osalejalt, mida nad näokarvadest arvavad ja eraldi uuriti meestelt, kui kaugele nad oleksid valmis minema, et neil kasvaks täiuslik habe.

Üllatavad 22 protsenti vastasid, et nad oleksid valmis terveks aastaks seksist loobuma ja šokeeriv avastus oli ka see, et enamik mehi tunnistas, et nad loobuksid pigem seksist, kui ajaksid pealae kiilaks.

Milleks mehed veel habeme kasvamise nimel valmis on?

40 protsenti olid valmis veetma öö vanglas ja 40 protsenti ütlesid, et nad võiksid aastaks kohvi joomisest loobuma.

Kui 1990ndatel ja 2000ndate alguses tundus, et habemed on moest väljas, on need täna taas ülimalt populaarsed. 73 protsenti küsitletud meestest kinnitas, et habe muudab mehed atraktiivsemaks (ainult 63% naistest nõustusid) ja pooled küsitluses osalenud naised tõdesid, et nad läheksid suurema tõenäosusega välja võõraga, kellel on kütkestav habe.

Mis tegelikult loeb?

Paraku ei aita aga seksist või kohvi joomisest loobumine näokarvadel kiiremini kasvada, kuid lohutuseks teatame, et see ei ole üldse inimese juures kõige atraktiivsem omadus. 72 protsenti küsitletutest tunnistasid, et kõige atraktiivsem omadus nii meeste kui ka naiste puhul on hoopis nende suurepärane huumorimeel.