Ka mehed vajavad suhtes teatud asju, kuid hirmu tõttu ei julge nad seda kunagi tunnistada. Mis need siis on?

1. Toetust ja kohalolu

See on täiesti tavaline, et paljud mehed ei taha oma probleemidest rääkida. Selle asemel nad vajuvad oma mõtetesse ja proovivad ise neile lahendused leida. Mehed naudivad probleemide lahendamist ja olukordade parandamist. Nad tahavad lihtsalt alati situatsiooni parandada.

Närvilisus, mis selliste probleemide lahendamisega kaasneb, võib olla aga väga intensiivne. Kui neile tundub, et mõnda probleemi pole võimalik lahendada või nad tunnevad end olukorras jõuetuna, hakkavad nad muretsema.

Kui mehed selliste keeruliste probleemidega silmitsi seisavad, vajavad nad naise toetust ja kohalolu. Teadmine, et neil on olemas keegi, kellega rääkida, tähendab neile väga palju. Peaasi, et naine seda tuge peale ei suru.

2. Sinu heakskiitu ja suutlikkust lasta olnust lahti

Kuigi enamik mehi seda kunagi ei tunnista, on neile väga oluline, mida naised neist arvavad. Paljud mehed on tegelikkuses väga ebakindlad selle osas, mida nende partner nende vastu tunneb ja nende elustiilist/tegudest mõtleb. Nad mõtlevad pidevalt, kas nad on ikka sinu jaoks piisavalt head.

Kui ta saab millegi heaga hakkama, ütle talle seda. Teadmine, et mehel on su heakskiit olemas, muudab olukorra natukene kergemaks ja tõstab mehe enesekindlust. Anna talle teada, kui uhke sa oled.

Kui aga mees saab hakkama millegi halvaga, soovivad nad, et naised kohtleks neid endaga võrdselt. Keegi pole ideaalne ja me kõik teeme aeg-ajalt vigu. Seega, oska andestada ja lasta lahti!

3. Sinu puudutus

Intiimsus on igas suhtes olulisel kohal, aga me ei räägi vaid magamistoas vallatlemisest. Regulaarne füüsiline puudutus peaks olema iga suhte loomulik osa ning just seeläbi tunnevad mehed, et neid armastatakse ja hinnatakse. Ka mehed naudivad pisikesi asju, nagu naisega käest kinni hoidmine või õlg, mille najale toetuda.

Teisest küljest, sa ei pea ta küljes rippuma, sest siis võib mees tunda, et lämmatad teda oma armastusega ja olgem ausad, iga inimene vajab aeg-ajalt hingamisruumi.

4. Sinu lojaalsust ja usaldust

Meeste jaoks on ülioluline, et nad saaksid sind usaldada. Iga mees ei plaani sind petta ja kui oled minevikus kõrvetada saanud, ära eelda, et kõik mehed on samasugused.

Mehed tahavad, et naised neid usaldaks ja emotsionaalselt võib olla vägagi ärritav, kui naine soovib, et seda lojaalsust pidevalt tõestataks. Paljud mehed ei pruugi näha, et see seda isegi väärt on.

Kui ta pole andnud sulle head põhjust, miks teda mitte usaldada, anna talle pisut armu ja ole avatud meelega, mitte ära oota, millal ta mingi suurema käki kokku keerab.

5. Sinu sõprust

Sõprus on iga suhte vundament. Tõenäoliselt saigi teie suhe sellest alguse ja alles siis, kui teineteist sügavamalt tundma õppisite, saite aru, et teie vahel võiks olla midagi enamat.