Nimelt olin oma eelmise poiss-sõbraga koos kolm aastat. Kui enne minuga tutvumist ja meie suhte algus oli ta suurepärases vormis, kandis alati puhtaid ja korralikke riideid ning üleüldse hoolitses enda eest, siis olles minuga aastakese koos olnud, läks kõik allamäge.

Vaikselt hakkasid kilod lisanduma (usun, et süüdi igaõhtune õlu ja näksimine), trenni ta enam teha ei viitsinud, riided venisid välja ja uusi ka ei ostnud (asi polnud rahas, ta oli vahepeal isegi ametikõrgendust saanud)…

Kui talle seda ütlesin, et tahaksin, et ta enda väljanägemise ja tervise eest rohkem hoolt kannaks, ühmas ta lihtsalt mingi mõttetu vastuse ja nii see jäi.

Aga ütlen mehed teile ausalt: kui teie tahate enda kõrval näha printsessi, siis naised tahavad näha printsi!

Aga, vot, mis mind eriti ärritas, oli see, et kui olime lõpuks oma suhte lõpetanud, võttis ta end üsna pea kokku. Hakkas postitama Instagrami trennipilte jõusaalist ja sellest, kuidas ta jooksmas käib, kandis teistel piltidel hoopis stiilsemaid ja korralikumaid riideid, oli endale taas kena soengu pähe lasknud lõigata jne.

Miks ta minu kõrval selline välja ei näinud? Olen märganud, et enamik mehi lähevad naise kõrval ikka stiilsemaks, sest naised hoolitsevad ja utsitavad, aga minu mees ei lubanud mul midagi enda juures muuta...