Mees selgitab, et tema kihlatul on väga suur perekond ja kõik pereliikmed on väga soojad, avatud ja hoolivad inimesed, kellega ta saab suurepäraselt läbi.

Paarike kavatseb abielluda järgmise aasta alguses, aga mehel on nüüd hirm nahavahel. Hiljuti hakkas tema kihlatu sugulane tegema naljakaid vihjeid paarikest eesootava pulmaöö kohta ja mees ei saanud aru, mis peaks selles eesootavas öös humoorikat olema.

Kui nad naisega arutasid oma pulmadega seotud asju, tunnistas naine, et neil ei ole vaja ööbida hotellis, kus nad kavatsevad abielluda.

Naine kinnitas, et tema sooviks oleks ööbida hoopis tema vanemate juures ja mees ei näinud selles alguses mingit probleemi, see oligi tema meelest hea sääst, sest nad üritavad lisaks abiellumisele koguda raha ka maja ostmiseks.

Aga kuna naise sugulane oli teinud imelikke vihjeid pulmaöö kohta, hakkas mees siiski uurima, miks naine tahab nii väga oma vanemate juures ööbida. Naine tunnistas, et nende perel on väga vana pulmaöö traditsioon, mis seisneb selles, et äsja abiellunud paarike läheb suurde magamistuppa, kus nad siis ühinevad.

"Ülejäänud perekond ootab ukse taga ja kui noorpaar on oma asjatamise lõpetanud, siis terve perekond plaksutab neile ja hõiskab, kui nad toast väljuvad," rääkis mehe kihlatu rõõmsalt.

Aga sellega asi ei lõppe. Sellelt linalt, kus noorpaar hullab, lõigatakse välja tükk, mis õmmeldakse suure seinavaiba külge, mis on pruudi ema jaoks väga hinnaline perekonnareliikvia.

Naine nägi, et mehel hakkas seda mõtet kuuldes väga ebamugav ja ta ütles, et nad võivad mehega nende pulmaööl seksimist ainult teeselda, aga ka sellega ei ole mees nõus.

"Ma ei taha mitte mingit tegemist sellise jaburusega teha. See jääb ära," teatas mees resoluutselt.

Mehe sõnul läks ta täielikult endast välja ja ta ütles, et ta ei ole mitte ühelgi tingimusel nõus sellises asjas kaasa lööma.

Naine aga andis arvatavasti mehe keeldumisest oma emale teada, sest mees sai ühel päeval oma kihlatu emalt sõnumi.

"Ma arvan, et sa ei mõista perekonna traditsioone. See traditsioon on olnud meie peres kauem aega kui sina oled üldse elanud," seisis sõnumis.

Allikas: Mirror