Avaldame kõige levinumad fantaasiad, mis naistel on ja mis nad on ise kirja pannud:

1. “Olen alati unistanud kolmekast kahe mehega, et mõlemad mu augud oleksid seksi ajal täidetud. See võib kõlada paljude jaoks väga rõvedalt, aga just seda ma sooviksin…”

2. “Ma jumaldan rollimänge ja juba mõte sellet, et ma saaksin oma kallimaga mängida õpetaja-õpilane stiilis rollimängu, võtab mul lausa põlved nõrgaks. See oleks nii seksikas.”

3. “Tahaks olla dominant. Siduda mees kinni, anda talle laksu, kasutada käeraudu ja kõike niimoodi, et tal oleks sall silmade ees. Aga minu praegune elukaaslane ei ole sellega nõus.”

4. “Tahaks, et mind domineeritaks. Tahaks alluda tõelisele isasele, kes näitab mulle voodis koha kätte. Muul ajal eelistan suhtes võrdsust, aga voodis tahan, et mind käsutataks.”

5. “Ma unistan väga tihti seksist võõra mehega. Ma armastan muidugi ka enda meest, aga selles unistuses on teatav salapära.”

6. “Ma olen biseksuaalne naine ja mu kallim toetab seda. Unistan sellest, et näeksin mõnel peol seksikat tüdrukut ja me lõpetaksime kellegi voodis armastust jagades, aga hiljem saaksin ikkagi oma kalli mehega koju minna.”

7. “Tahaksin sõita oma kallimaga päikeseloojangule vastu. Me leiaksime mahajäetud koha, ta peataks auto ja ma roniksin juhiistmele talle kaksiratsi otsa. Oh, juba selle mõtte peale lähen ma märjaks.”

Allikas: Cosmopolitan