"Mul on imeline tüdruksõber, aga ma ei suuda kuidagi lahti lasta oma eksnaistest. Ma olen mõlemaga viimasel ajal kohtunud ja kohtumiste ajal ka seksinud. Ma ei suuda lõpetada. Ma tahaksin, et ma saaksingi korraga kolme naisega koos olla, aga ilmselgelt ei sobiks see kellelegi neist.

Ma ei suudaks jätta maha oma tüdruksõpra, neist kolmest naisest armastan ma teda kõige rohkem. Enne teda oli mul kõige pikaajalisem suhe, kahjuks see purunes. See purunes minu pärast, sest ma petsin teda. Ta läks kokku mehega, kes on väga kontrolliv ja muidugi tuli ta minu juurest lohutust otsima ning see kulmineerus kuuma seksiga. Lohutust tuli ta otsima sellepärast, et ehkki ma petsin teda, siis seks oli meil imeline ja on siiamaani.

Muidugi mu praegune elukaaslane sellest ei tea, pean meie kokkusaamisi väga varjama.

Oleks siis, et olekski see üks kõrvalsuhe ja kõik. Hiljuti võttis minuga ühendust minu elu esimene armastus, sain aru, et ta elu on rööpast välja läinud. Ta tahtis minuga kokku saada. Läksin tema poole, ta rääkis, mis kõik vahepeal juhtunud on ja mul hakkas temast kahju. Kallistusest arenes jälle midagi muud...

Nüüd siis ongi nii, et iga nädal seksin kolme naisega. Ja ma ei suuda kellestki loobuda. Ma ei tea, mis mul viga on. Kui üks neist midagi teada saab, on kõik läbi. Ma ei suuda otsustada, kellega neist koos olla, kas oma lojaalse kallimaga või ühega kuumadest eksidest..."

Allikas: The Sun