Milline on sinu mehe suhe oma emaga, kas tunned ta järgnevast nimekirjast ära?

Ta väldib oma ema täielikult

Ta kardab suhelda oma emaga, sest ta ei ole väga palju heakskiitu temalt saanud. Talle tundub lihtsam oma ema vältida, sest see võib tema jaoks olla ekslikult probleemi lahendamine. See näitab, et ta ei oska eriti hästi inimestega suhelda, ta proovib kõigile meele järele olla, mis omakorda tõestab, et tulevikus võivad teil tekkida probleemid, sest ta ei suuda jääda kindlaks oma arvamusele.

Kõik käib tema ema sõnade järgi

Ükski otsus ei sünni tema ema heakskiiduta. Ta ei ole suutnud oma emast lahti lasta ja see on suur ohumärk. Kui mees sellega ei tegele, tasuks sul ehk mõelda lahkuminekule? Kui te pikemalt koos olete, hakkab ema dikteerima ka sinu elu ja seda sa ju ometi ei taha.

Ta räägib oma emast halvasti

Ka sellisest mehest oleks targem lahku minna, sest isegi kui neil on emaga omavahelised sügavad probleemid, näitab see, et nad ei ole suutnud neid ära lahendada, nii mõndagi. Sa ju ei taha, et ühel hetkel suhtes ta hakkaks sinust niimoodi rääkima?

Aga kuidas peaks siis mees oma emasse suhtuma, mis näitaks elutervet suhet ema ja poja vahel?

Ta võiks olla oma ema parim sõber

Nad saavad hästi läbi, räägivad avameelselt erinevatest teemadest, aga oskavad hoida ka vajalikku distantsi. Tema ema ei dikteeri ta elu, kuid oskab anda vahel mõistlikku nõu. Neil on hea suhe ja mees räägib oma emast kenasti ja austusega.

Allikas: YourTango