1. Kalluta H2O-d

Jäta klaasike vett öökapile ja kui hommikul silmad avad, joo see kohe ära. Lisaks sellele, et see on värskendav, aitab see su kehal kiiremini ärgata.

2. Aseta äratuskell strateegilisele kohale

Ehk on nutitelefonid muutnud kiiresti ärkamise raskemaks? Kõigest üks näpuliigutus ja sul ongi juba ekstra 10 minutit uneaega. Ainus viis, kuidas kiiremini ärgata, on asetada äratuskell voodist kaugemale, et peaksid päriselt püsti tõusma, et see kinni lülitada.

3. Ära tõmba kardinaid ette

Meie kehad on kodeeritud päikesega koos ärkama, aga kuna me tõmbame kardinad akendele ette, saboteerime me ise, et see juhtuks. Seetõttu tasuks õhtul magama minnes kardinad eest tõmmata ja loomuliku valguse käes uinuda.

4. Loobu kofeiinist ja alkoholist

Me ei eelda, et teed seda täielikult, aga õhtune klaasike Merlot'd või vahust cappuccinot võib su une rahutumaks muuta ja nii ongi hommikul kordades raskem äragata.

5. Muuda mõtlemist

Kui korrutad endale, et sa ei ole hommikuinimene, siis su suhtumine ongi selline, aga proovi vahelduseks teisiti mõelda. Kujuta ette, et sa just vastupidiselt eelistad hommikuti vara ärgata ja vaata, mis juhtub!

6. Lülita Netflix kinni

Jah, me saame aru, et televiisorist tuleb igasuguseid lahedaid filme ja sarju, aga vahetult enne uinumist me sul neid küll vaadata ei soovita.

Allikas: Coveteur