Meeste rõivaste bränd Thomas Clinch korraldas briti meeste seas uuringu, et saada teada, kui tihti ostavad briti mehed endale uut aluspesu. Tulemused olid üllatavad — keskmiselt ostavad mehed endale uue paari aluspesu iga viie aasta tagant. On ka mehi, kelle jaoks ei ole probleem kanda sama aluspesu kakskümmend aastat järjest ja osad uuringus osalejad tunnistasid, et lasevad siiamaani oma emal endale uusi aluspükse osta.

Selgus ka, et need mehed, kes uuendavad oma aluspesu valikut rohkem kui kord viie aasta jooksul, saavad enamasti uued aluspüksid kingituseks kas jõuludeks või sünnipäevaks. Uuringust selgus veel, et meeste osakaal, kes ei ole kunagi ise endale aluspesu ostnud, ei ole üldse väga väike.

Keskmiselt kaks meest viiest ütles, et kõik nende aluspesu on ostetud nende kallima poolt ja lausa kolm meest viiest tunnistas, et seda riideeset ostab neile nende ema.

Allikas: Daily Mail

Mehed, kuidas teiega lood on? Kas aluspesu on teie jaoks oluline või vahetate samuti seda välja ainult äärmise vajaduse korral?