Mis on need asjad, mis toovad sulle halba õnne nii, et sa ise seda ei teagi?

Katkised tehnikaseadmed — sinu mikrolaineahi või röster ei tööta korralikult juba mitu kuud, aga sa hoiad seda ikka köögis ja mõtled, et parandamiseks on aega küll ja veel? Igapäevaselt Feng Shuiga tegeleva Kim Juleni sõnul ei too ükski katkine asi inimese ellu positiivset energiat, mistõttu tuleks katkine tehnika kiiremas korras ära parandada või sellest hoopis loobuda.

Kui sul on köögis katkine kell, võib see tähendada, et sinu tervis muutub halvemaks ja raha sissetulek pidurdub, sest katkine kell, mis edasi ei liigu, sümboliseerib seisakut elus.

Kuivanud lilled — neid ei tasu ilu või laiskuse pärast köögis hoida, sest esiteks hakkavad nad kiiresti tolmu koguma ja teiseks sümboliseerivad nad jällegi seisakut elus, ehk kinnijäänud energiat. Näiteks kui sa tahad oma kodu müüa, siis ei tohiks sul kuskil nähtavas kohas olla kuivanud lilli.

Ogalised taimed — kaktused on ilusad küll, aga kahjuks usuvad paljud, et need varustavad kodu halva energiaga ja kui köök on koht, kus te terve perega õhtusöögiks kokku saate, siis viimane asi, mida te laua taha vajate, on ju halb energia.

Katkised nõud — isegi kui taldriku või tassi küljest on murdunud väike tükike ja sa mõtled, et see on ikkagi kasutuskõlblik, siis kõlblik võib see ju olla, aga katkised nõud sümboliseerivad ka katkist õnne, mistõttu sellistelt nõudelt ei tohiks midagi kunagi külalistele serveerida.

Allikas: Realtor