“Meil on ju parim näide viimastest kuudest, kus lapsed olid koduõppel. Miks ei võiks Aaron koduõppel olla ja samal ajal meiega mööda ilma ringi reisida?” küsib ta. Jesper ei ole päri, et nii võib poisil tulevikus näiteks kõrgkooli astumiseks teadmistepagas lünklikuks jääda.

“Peab ta üldse ülikooli minema? See on veel hullem asi. Kui koolidest rääkida, siis oleme käinud Balil neid vaatamas. Seal on väga ägedad koolid, ta võib seal ja ka kodus õppida. Ja see, et ta reisib meiega koos, õpetab teda kümme korda rohkem kui mis iganes kool.”

Jesperi sõnul on kõige olulisem omandada oskus kohaneda muutustega — neid, kes seda suudavad, saadab edu. “Metsloom ei virise, vaid kohaneb,” selgitab Jesper. “Inimene viriseb, aga — ära virise ja kohane! Leian ka seda, et ei ole vabandusi selleks, miks keegi ei saa olla edukas. Et sul ei ole raha ülikooli minemiseks? Kõikjalt kostab, et internet, sotsiaalmeedia ja kogu nutindus on hukatus lastele. Vastupidi, õppige kasutama Instagrami ja vaadake tihedamini Youtube`i — ja te leiate kõik, mis teil vaja on. Kui oskad neid kasutada enda heaks, on sulle kõik teed maailma lahti.”