Tutvustame sulle mõnda ulakat mängu, mis lisavad vürtsi sinu argiellu. Lapsed magama, täiskasvanutel on mänguaeg!

Tõde ja tegu täiskasvanutele

Me kõik oleme kunagi tõde ja tegu mänginud. Selle mängu mängimiseks on oluline mõelda välja küsimused, mis aitavad teil end üksteisele avada — nii magamistoas kui sealt väljas. Tegudeks mõtle ka midagi, mis on su tavalisest mugavustsoonist väljas. Lubame, et sul on lõbus!

Sexting

Öeldakse, et magamistuba ja tehnoloogia ei käi kokku, aga miks ka mitte vürtsitada oma sekselu enne magamistuppa jõudmist? Saada päeva jooksul oma kallimale siivutuid sõnumeid, julgemad võivad katsetada ka enda pildistamist. Võite leppida kokku, et õrritate üksteist rääkides asjadest, mida te magamistoas enim fännate. Lubame, et õhtul ootab sind kodus meeldivalt veedetud aeg!

Siiski, pea sõnumitega piiri! Meestele meeldib, kui neid veidi kiusata. Ära mängi korraga kõiki kaarte lauda.

Tuled kustu

Silmsidet kasutades avaneb täielik uute sensatsioonide maailm, kuid öeldakse, et kui mõne meele töö on segatud, siis teised seevastu elavnevad. See tähendab, et kinni seotud silmadega muutub meie keha tundlikumaks.

Nägemismeel on oluline mõistmaks, mis meie ümber toimub, aga ka partneriga suhtlemiseks. Nägemismeele puudumisel kaotame suure osa kontrollist. Kasutage seda enda heaks ära ja rääkige teineteisele, mida te üksteisega teha plaanite. See, kelle silmad on kinni seotud, peab lihtsalt alistuma ja nautima.

Muidugi on siinjuures oluline omavahel enne mängu läbi arutada, kust jooksevad teie piirid, vajadusel leppige kokku turvasõna. See mäng pole mitte ainult huvitav, vaid kasvatab ka teie omavahelist usaldust.

Start ja stopp

Miski ei tekita meis rohkem ängi, kui tunda midagi imelist ja seejärel sellest ilma jääda. Lõbus viis teineteise õrritamiseks on stopperi kasutamine. Proovige erinevaid poose, kasutades telefoni taimerit. Kui see helisema hakkab, siis lõpetage mida iganes te teete, mõelge välja midagi uut ja alustage otsast peale. Lubame, et selline lõbu kestab kaua!

Alasti jõllitamisvõistlus

Jõllitamisvõitlused on alati naljakad. Riietage end kaaslasega lahti, istuge üksteisega vastastikku ja vaadake teineteisele silma. Kes esimesena pilgutab, kaotab vooru. Leppige kokku, mida kaotaja tegema peab. Kas erootilist massaaži või suuseksi? Olge loomingulised!

Jäine puudutus

Kasutage jääkuubikuid ja puudutage nendega teineteise kehasid. Alustage õrnematest erogeensetest tsoonidest, näiteks nibudest või kaelast ja liikuge sealt aeglaselt edasi. Jääd saab hoida oma käte vahel või hoopis suus.

Avastage üksteise reageeringuid kordamööda, aga ärge olge liiga järsud. Sa ei taha ju oma kallima erutust külmaga ära hirmutada.

Kasutage mänguasju

Mänguasjad ei saa täiskasvanutelt piisavalt armastust. Külastage kallimaga koos sekspoodi ja valige välja midagi, mis on mõlemale meeltmööda. Näiteks töötab vibraator hästi koos käte kinni sidumisega.

Katsetage ka rollimänge. Lööge end üles ja seejärel võtke üksteist riidest lahti. Samas, miks ka mitte mängida lauamänge? Voodis ja paljalt!

Allikas: Fatherly