Mis on kõige levinumad käitumismustrid, mida naised oma meeste puhul kasutavad ja mis pikas perspektiivis hävitavad järk-järgult nende mehelikkust?

Sa käitud nagu tema ema: olete juba mitu aastat koos olnud, aga sa ikka näägutad ja õpetad ning usud, et mõned asjad peaksid käima nii nagu sina tahad, ehkki sa ei oska tuua muud põhjendust peale selle, et sa lihtsalt tahad? Tõmba natuke sellise käitumisega tagasi, mees ei taha koos olla oma emaga, vaid sinuga.

Sa ei hinda tema kingitusi ega üllatusi: kui mees on näinud vaeva, et sulle rõõmu teha, aga sellega natukene ebaõnnestunud, võiksid siiski teda julgustada ja hiljem teha selgemaid vihjeid selle kohta, mida sa päriselt tahaksid. Kui sa teed oma mehe üllatusi maha, jääd lõpuks neist täiesti ilma. Ja siis on uus probleem.

Sa ei võta tema tööd tõsiselt: kui sa teed kodus pidevalt kommentaare selle kohta, kui ohtlikku või tähtsat tööd sinu sõbrannade mehed teevad, ja samal ajal vaatad kaastundlikult oma kallimat, siis see käitumine ei ole aktsepteeritav. Hinda oma mehe tööd, ta näeb sealjuures palju vaeva.

Oled tema sõpradega liiga lähedane: iga mees on õnnelik, kui sa saad tema sõpradega hästi läbi, see teeb elu ja kokkusaamiste planeerimise kergemaks. Aga kui sa oled nendega juba nii lähedane, et planeerid mõnikord nendega kokkusaamisi ilma temata, siis siin võiksid sa tagasi tõmmata, sest need on ikkagi tema sõbrad.

Ütled pidevalt: “miks sa ei võiks…” — ära võrdle teda teistega. “Miks sa ei võiks olla rohkem nagu minu selle sõbranna mees?” või “miks sa ei võiks olla rohkem nagu su isa?” Need on laused, mis teevad mehele väga haiget ja ükski mees ei taha, et teda pidevalt kellegagi võrreldaks.

Allikas: YourTango