Psühholoog ja uneekspert Keith M. T. Hearne selgitab lahti kõige enam esinevad ulakad unenäod:

Seksiunenäod

Ilmselgelt tähendab see, et päriselus januned sa seksi järele, sest sa pole seda piisvalt saanud. Vahel aga näeme me unes seksimist kellegagi, kes meile tegelikult üldsegi ei meeldi ja see tähendab, et aju mängib meiega väikest vingerpussi.

Seksikad unenäod eksist

Jällegi, kui sa pole pikka aega head seksi saanud, võib su unenägudesse ootamatult ilmuda sinu eks, aga ära lase sellel ennast eksitada, sest see, et sa temast siivutuid unenägusid näed, ei tähenda, et te võiksite uuesti proovida.

Siivutu unenägu sookaaslasest

Ära muretse, see ei pruugi üldse tähendada, et sa oled orientatsiooni vahetanud, vaid hoopis näiteks seda, et sa oled ebakindel ja võiksid iseennast rohkem avastada, sest on tõenäoline, et sa näed sookaaslast, kes mingis mõttes on sinuga väga sarnane.

Unenägu seksist avalikus paigas

See võib olla märk sellest, et sa oled alla surunud oma ihasid ja soovunelmaid ning ainus viis neid ellu viia on oma unenäos. Kui sa ei kardaks päriselt enda eest seista, ei pruugiks sa sellise sisuga unenägusid nähagi.

Unenägu sellest, et kallim sind petab

Suur märk sisemisest ebakindlusest, sest ilmselgelt kardad sa seda ka päriselt. Räägi kallimaga oma hirmud läbi ja tõenäoliselt sa saad aru, et need on irratsionaalsed.

Allikas: Daily Mail