VÄHK

Kui sa oled otsustanud Vähi tähtkujus sündinud naisega abielluda, siis võid sa kindel olla, et ta armastab sind tingimusteta ja on võimeline kõigeks sinu pärast. Tema tunded on alati tugevad ja sügavad. Tema kõrval mõistad sa, mida tähendab ideaalne naine. Vähist naine on valmis kõigeks, et oma mehele rahulolu pakkuda.

Ta valmistab sulle armastusega süüa ja kannab selle eest hoolt, et teie kodu oleks koht, kus teile mõlemale meeldiks olla. Lapsed on selle naise jaoks pühad, Vähist naisel on psühholoogiliselt vaja olla pidevalt kontaktis oma pisikese perega. Ja ta ootab sedasama ka sinult.

JÄÄR

Jäärast naine ei jää märkamatuks. Tal on väga tugev isiksus, ta on varustatud erakordse energiaga. Väljakutsed ei hirmuta teda: kui ta midagi endale pähe võtnud, teeb ta kõik, et oma tahtmist saada. Ja parem oleks, kui sa ta teele takistusi ette ei pane. Ta vajab enda kõrvale tugeva iseloomuga meest, kes on vastutustundlik, tähelepanelik ja realist. Jäärast naisel on jalad kindlalt maa peal ja ta ei ela unistustes. Kui sa suudad ta tähelepanu äratada, siis saad sa endale suurepärase ja erakordse naise. Ta suudab alati pakkuda oma perele parimat.

LÕVI

Lõvi on tugev ja julge. Sellepärast on ta nõudlik oma kaaslase vastu, ta ootab, et ta kaaslane täiendaks teda ja oleks olemas siis, kui tal teda vaja on. Lõvist naine tõmbab tähelepanu oma kuningliku hoiaku ja erakordse isiksusega. Sa imetled seda naist, ilma et ta midagi erilist teeks. Sellel naisel on alati see miski, mis muudab ta eriliseks ja mille pärast sa oled nõus tema ees põlvitama.

Tema kõrval tunned sa tõelist armastust, sest ta on valmis sinu pärast suurteks ohverdusteks. Ja ta ootab sinult sama vastu. Oma laste nimel võitleb ta viimase hingetõmbeni, et neid kaitsta ja õnnelikuks teha.