Tee avokaado juuksemaski: avokaado on tõeliselt maitsev vili, mis teeb kõhu täis ja samas mõjub hästi ka juustele, mistõttu võiksid sa teha endale õhtuks salati, mis sisaldab avokaadot, ja ülejäänud avokaadot kasutada juuksemaski jaoks. Garanteerime, et tunned ennast peale salati söömist ja juuksemaski tegemist tunduvalt paremini. Et juuksemaski teha, sega omavahel kokku purustatud avokaado, oliiviõli ja mesi, määri mask endale pähe, hoia veidi aega ja siis loputa hoolikalt.

Mine vanni: see lihtne ja lõõgastav tegevus läheb tihtipeale meelest ära. Pane kuum vannivesi jooksma, säti endale meeleolu tekitamiseks vannituppa ohutusse kohta mõned küünlad, pane mängima vaikne muusika ja lihtsalt naudi iseennast. Kui sul vanni ei ole, tee hoopis jalavanni, sest mõne suurema ämbri või anuma leiad ehk kodust ikka. Ka jalavann on väga lõõgastav ja eriti veel peale mõnda päeva, mis oli füüsiliselt kurnav.

Tee endale roosivesi, millega end piserdada: selleks vajad umbes ühe terve suure roosi õisi ja pool tassi destilleeritud vett. Väikese panni peal keskmise kuumusega sega roosiõisi ja vett omavahel, nii kaua kuni pigment on õitelt kadunud. Lase täielikult jahtuda ja siis kalla väikesesse pudelisse, millest on võimalik pritsida. Kui roosilõhn juhtub olema sinu lemmikutest, siis see on ideaalne parfüüm, mida endale peale lasta või mille lõhnaga värskendada näiteks oma vannituba.

Allikas: Mind Body Green