Üks õdedest, Lucy, selgitas, et nad tahavad kogeda samaaegset rasedust, jääda koos vanaks ja isegi surra koos. Ehkki naised nimetavad ennast teineteisega võrreldes täiesti identseks, on nad leppinud sellega, et nende lapsed võivad tulla erinevast soost, aga nad on selle mõttega rahu teinud, tunnistades, et kõige olulisemaks peavad nad siiski seda, et lapsed oleksid terved.

"Tõenäoliselt peame me läbi tegema kehavälise viljastamise protsessi, et asi õnnestuks. Jah, see on katsumusterohke, aga me tahame olla täpselt samad," arvavad naised.

Lucyl ja Annal olid varem erinevad kallimad, aga naised tunnistavad, et oma praegust kallimat Ben'i jagades on nad palju õnnelikumad, sest eelmised poiss-sõbrad ei mõistnud õdede vahelist tugevat sidet. Ben kohtlevat õdesid aga täiesti võrdselt ja ka naiste meelest on nende suhtes kõik võrdne.

"Ta saab topeltpalju armastust ja tähelepanu, nii et ta ei virise kunagi."

Lucy ja Anna käivad alati samamoodi riides, samuti on neil olnud iluoperatsioonid, et saavutada tahetud välimus. Nad söövad iga päev sama arvu kilokaloreid, käivad samal ajal tualetis ja teevad trenni täpselt sama kaua. Nad keelduvad teineteisest eemal olemast.

Allikas: The Sun