Jagame mõningaid nippe, et te saaksite oma unistuse teoks teha ja oma paarisuhet vürtsitada:

Kõigepealt säti ennast mugavalt sisse, ehk lükka iste nii taha kui võimalik ja eemalda autost kõik üleliigsed asjad. Samuti võid mõelda aknakatete peale, sest sa ei taha ju ühel hetkel keset aktsiooni avastada, et üks uudishimulik silmapaar teid jälgib? Kui aknakatted ei tundu sinu jaoks seksikad, siis tasub oodata täieliku pimeduse saabumiseni ja loomulikult jätta auto ka varjulisse paika, mitte näiteks oma kortermaja ette.

Ehkki varjulises kohas tõenäoliselt inimesi eriti ei ole, on siiski mõistlik olla valmis, et nad kuskilt välja ilmuvad ja seetõttu oleks mõistlik iseennast selle tegevuse ajal katta tekiga. Plusspunkt on teki juures ka see, et siis teil ei hakka külm.

Kui sa tahad oma kallima jaoks teha seda kogemust eriti seksikaks, siis kuskile varjulisse kohta sõites istu sina tagaistmele ja hakka ennast juba (häälekalt) üles kütma. Ta kindlasti erutub nendest häältest. Aga ära täiesti ülekäte mine, muidu on tal raske sõidule keskenduda.

Kanna seelikut või kleiti, et sa ei peaks jamama pükste ära võtmisega, mis teadagi autos olles ei ole eriti mugav. Üks parimaid poose autos seksimise jaoks on ilmselgelt see, et mees istub kas juhiistmel või kõrvalistmel ja sina oled tal süles. Laske oma fantaasial lennata ja pange autole hääled sisse!

Allikas: Cosmopolitan