“Eelmisel nädalal jäi meie töö juures üks inimene kergelt haigeks, tal tekkisid nohu ja köha. Järgmisel päeval nägin teda uuesti tööl! Ei tasu vist isegi mainida, et nädala lõpuks oli haigestunuid mitu ja nad kõik käisid tööl edasi. See on absurdne ja vastutustundetu, sest meil on võimalik teha kodukontorit. Ja eriti veel olukorras, kus koroonajuhtumite arv on jälle hakanud vaikselt suurenema. Ma ei arva ega süüdista oma töökaaslasi koroona levitamises, aga see käitumine ei ole aktsepteeritav. Viirused levivad ju nii kergesti.

Sel nädalal sain mina kerge nohu ja köha. Esimeste haigussümptomite ilmnedes jäin kohe koju. Hiljem sain paar kõnet kolleegidelt, kes soovisid head paranemist. Kõik nagu mõistavad, aga koju jääda ei taha. Mina muidugi kahtlustan, et sain haiguse töökaaslastelt, kes tatistasid, mitte mujalt.

Ütlen ausalt, minu arvates sa võid ju ise ennast normaalsena tunda, kui sa tatistad ja köhid, aga teiste inimeste peale on ka vaja mõelda ja senikaua, kuni sa pole koroonatesti teinud, ei saa sa ju ka tegelikult täiesti kindlalt öelda, et sinul seda haigust ei ole."

Lugejad, avaldage arvamust — kas kerge nohu ja köhaga tööl käimine on vastutustundetu? Kas teil on võimalik haigena teha kodus tööd?