Adrienne räägib, et neil oli pikka aega traditsioon käia kahel õhtul restoranis kohtingul ja nad tellisid alati kahekäigulise õhtusöögi, mille mõlemad osad olid rasvased ja kaloririkkad ning rikkaliku õhtusöögi loputas naine alati alla mitme alkohoolse kokteiliga, milles on omakorda hulk kilokaloreid. Naine arvutas kokku, et keskmiselt tarbis ta ühe sellise õhtusöögi jooksul ligi 4000 kilokalorit.

2019. aasta jaanuaris sai tal järsku kõrini sellest, et ta muudkui paisub, ehkki elukaaslane James sellekohaseid märkuseid ei teinud ja oli naisele toeks. Adrienne otsustas, et nüüdsest on lõpp kahel korral nädalas restoranides käimisega ja ta asendas kohtinguõhtud koduse tervisliku toidu ja jalutuskäiguga.

"Ma olin nii õnnetu ja tõesti vihkasin oma välimust," pihib Adrienne.

Juba peale seda muutust hakkas kaal langema, aga Adrienne tahtis enamat ja registreerus kaaluprogrammi ning kui ta oma kaalu korda sai, hakkas ta juhendama teisi, kes on samasuguse probleemiga kimpus, sest ta teab täpselt, mis tunne neil võib olla.

"Ma olen nüüd nii palju õnnelikum ja enesekindlam. Ma tunnen, et mu arvamusel on järsku tähtsust ja seda hinnatakase," rõõmustab ta.

Allikas: Daily Mail