Aga tihtipeale ei taha inimesed avaldada detaile oma eelmise suhte kohta, seda tahetakse hoida minevikus kas piinlike saladuste või ebameeldivate mälestuste tõttu. Kuidas siis saada rohkem teada oma kallima eksi kohta?

Hakka ühel hetkel enda omast rääkima ja ära näita välja, et sa tahaksid tema eksi kohta midagi teada. Räägi ausalt ja nii palju nagu sa tunned, et soovid, aga üllata oma kaaslast mõne sellise informatsiooni killuga, millega ta veel kursis ei ole.

On võimalik, et sinu avameelsus üllatab teda ja ühel hetkel on ta ka ise valmis seda teemat rohkem avama. Kindlasti ära ründa teda küsimustega tema eksi kohta, selle peale läheb ta kohe lukku ega avalda sulle midagi.

Pead ka arvestama võimalusega, et isegi kui sina räägid ja annad endast kõik, et ta tunneks ennast sinu seltskonnas turvaliselt ning prooviks avaneda, on ikkagi valik, et ta ei räägi sulle midagi ja tegelikult ei peaks sa selle peale solvuma. Sest kedagi ei saa ju sundida.

Aga seda soovitust võiksid proovida, sest ega keegi teine ei hakka ju niisama sellist informatsiooni jagama, kui sina eeskuju ei näita.

Allikas: elite daily