Tutvumisveeb viis läbi viie kuu pikkuse uuringu, et selgitada välja, milline on parim vanusevahe meeste ja naiste vahel. Rohkem kui saja tuhande esmakohtingu põhjal on selleks ajavahemikuks kuus aastat ning mees peab olema naisest vanem.

Kuna ammu on tõestatud, et naised saavad küpseks enne mehi (eriti, kui hindame soovi suhtele pühenduda), on see ju täiesti loogiline?

Kuna WhatsYourPrice.com’is ostetakse endale kohting, siis selgus ühtlasi ka, et sellest vanusevahest on võimalik kõrvale vaadata, aga selleks peab mees rohkem oma taskuid tühjendama. Näiteks, kui naisest kümme aastat noorem mees soovis temaga välja minna, pidi ta maksma selleks 13 protsenti kõrgemat hinda.

Muuseas, mida vanemaks mees saab, seda rohkem raha ta vajab, et naise tähelepanu püüda. Näiteks, kui mees on 40 aastat naisest vanem, on tal tema tähelepanu köitmiseks vaja 400 protsenti rohkem maksta.

Siiski, uuringu tulemusi arvesse võttes tuleb arvestada, et selles osalesid vaid inimesed, kes juba kasutavad seda tutvumiskeskkonda ja nende jaoks on rahal suhtes suur roll. Lisaks on netitutvuste puhul väga oluline esmamulje. Kui sinuga võtab ühendust 40 aastat vanem mees, siis enamike naiste jaoks on see natukene õõvastav, aga kui ta pakub välja õhtusöögi väga peenes restoranis, võib nii mõnigi naine meelt muuta. Vähemalt juhul, kui oleksid selle veebikeskkonna aktiivne kasutaja.

Päriselus ei pruugi see kuue aasta pikkune vanusevahe tegelikult paika pidada, sest mida vanemaks me saame, seda ebaolulisemaks muutub vanus, eriti suhete puhul. 16aastasena endast 2-3 aastat vanema noormehega suhtlemine oli suur asi, aga 28sena on see tavapärane, või mis?

Seega, küsime parem sinult, mis on sinu arust kõige parem vanusevahe mehe ja naise vahel? Kas see üldse on oluline?