38aastane mees jagab oma lugu portaalis The Sun:

“Avastasin hiljuti, et naine on aasta aega petnud mind minu parima sõbraga. Meie abieluvoodis. Ma ei suuda uskuda, et ta on seda kasutanud seksimise jaoks minu parima sõbraga.

Ma olen oma sõbraga olnud lähedane alates kooliajast, ehk juba üle 20 aasta. Oleme alati 2-3 korda nädalas kokku saanud, et maailmaasju arutada, mõned joogid teha ja käinud vahel isegi n-ö meestereisidel, et puhata ja elu nautida. Ta on samuti abielus, aga alati on tal mõni armuke olnud ning ta on püüdnud armukese ideed ka mulle maha müüa, aga ma pole kunagi vedu võtnud, see tundub liiga masendav.

Muidugi ei ole ma alati mingi inglike olnud, seiklusi on ikka omajagu olnud, aga see kõik muutus 13 aastat tagasi, kui sündis mu tütar. Sellest järgneval aastal alustasin oma firmat. Olen nüüd siis 12 aastat töötanud tohutult, näinud väga palju vaeva, et võimaldada oma naisele tema unistuste maja ja iga aasta käinud uhketel ja kallistel reisidel abikaasa ja tütrega.

Tohutu tööpinge tõttu olen tihti kodus väsinud ja tujust ära ning see on minu ja mu naise vahel viimastel aastatel pingeid tekitanud. Aga ma ei saa ka vähem töötada, me oleme ära harjunud teatud elustiiliga.

Sellepärast teebki mulle kohutavalt haiget, et sel ajal, kui mina meie pere jaoks rabasin, veetis minu naine aega mu parima sõbraga meie abieluvoodis hullates.

Tahan ta maha jätta, sellist reetmist ma andestada ei suuda. Samas ei taha ma ilma jääda oma tütrekesest… Seda kõike on liiga palju, kaotada ühekorraga nii naine kui parim sõber. Lõpuks jääbki mulle alles mu töö. See on kohutav.”