Igas suuruses pulmapeole

Olgu külalisi 30 või 300, enamus hotelle saab hakkama mõlema äärmuse ja kõigega mis jääb vahepeale.

Kõik teenused samas hoones

Kui üldjuhul peaks noorpaar sööma kodus tugeva hommikusöögi, seejärel võtma kaasa väikse snäki mida pulmarongi ajal näksida, et õhtusöögini vastu pidada. Siis hommikune soeng salongis, make-up peokohas, riietumine enne peokohta… huh. Hotelli tasuks minna juba päev varem kohale, nautida erinevaid spaateenuseid ja võtta aeg maha, seejärel hommikul meik ja soeng spetsialistide käe all, riietumine ja söök toas ning ongi aeg minna puhanuna vastuvõtule.

Tipptasemel toitlustus

Seda, kui hea on hotelli toitlustuskvaliteet saab teada tagasisidedest internetis. Samuti on paljude hotellide restoranid saanud kõneainet ka erinevatel kulinaariakonkurssidel, mis annab tunnustust peakokale ja tema meeskonnale. Cateringifirmadega tuleks ära teha mõnevõrra suurem kodutöö ja käia mitmetel proovimaitsmistel enne kui otsus langetada. Suure tõenäosusega suudab pulmapakette pakkuv hotell teha ka imelise pulmatordi.

Majutusmugavus

Kõik külalised saavad nautida peojärgselt tipptasemel puhkust. Imehea hommikusöök on kõigile garanteeritud ilma, et noorpaar peaks sellele sekunditki oma pead vaevama ning peale hommikusööki saab seltskond hotellispaas muljetada peo parimaid hetki, enne kui kõik naasevad oma igapäevaellu.

Logistika

Kaugelt sugulased saavad tulla samasse hotelli juba päev varem kohale. Sõbrad võivad tulla kasvõi taksoga. Kui aga pulmapidu läbi saab, siis noorpaari seisukohast ei ole midagi mõnusamat, kui jõuda juba minuti pärast liftiga oma pulmasviiti.

Pulmakorraldajad omast käest

Ka Eesti suuremates hotellides on suurürituste korraldamiseks inimesed palgal. Nad aitavad läbi mõelda kontseptsiooni ja ajakava, dekoreerimise võimalused, toitlustuse ja pulmatordiga seonduvad peennüansid ja muu. Neil inimestel on hulgaliselt kogemusi, et pulmapidu tervikuna ideaalselt toimiks.

Las kallab

Jah. Nii lihtne see ongi. Las kallab. Teid see ei kõiguta mitte üks gramm.