Näomassaaž on palju efektiivsema toimega kui ükskõik milline iluhooldusvahend. Sõrmeotstega näo masseerimine parandab lümfi- ja vereringet, lõdvendab näolihaseid, taastab kollageeni taset ning vähendab poore.

Näo masseerimiseks kasuta õli, väga hästi sobivad selleks jojoobi- või kookoseõli, samuti ka tavaline oliivi- või mandliõli, mis sobivad nii näole kui kehale. Õlides leidub palju nahale vajalikke toitaineid, samuti muudab õli kasutamine masseerimise lihtsamaks ning ei mõju kuiva nahka ärritavalt.

Enne masseerimist puhasta oma nägu meigist ja koori nahka koorijaga. Seejärel võta paar tilka õli ja hõõru seda kätele ning masseeri oma näonahka iga päev vähemalt 10 minuti jooksul.

Masserimiseks võid sa tupsutada sõrmeotste- või nukkidega, või siis teha hoopis ringjaid liigutusi.

1. Lisa nahale sära

Aseta nimetissõrm ja keskmine sõrm alahuule alla lõua peale ja liigu kas ringjate liigutustega või nahka tupsutades juuksejuurteni. Ja seejärel tupsuta jälle sõrmedega allapoole, parandades nahaalust vereringet.

2. Põskedele ümara vormi lisamine

Pane mõlemad pöidlad nina kõrvale ja vajutades kergelt peale. Selleks, et näolihaseid lõdvendada, libista pöidlad meelekohtadeni.

3. Silmad suuremaks

Hoia mõlemat nimetissõrme kulmude all ja ja liigu kerge survega kulmukaare alt juuksejuurteni.

4. Paranda näokontuuri

Aseta nimetissõrm ja keskmine sõrm lõua alla ja tugeva liigutusega masseeri näokontuuri kuni kõrvadeni.

Allikas: Kodused Lood