Suurbritannias tegutsev veebikeskkond Click4Reg uudishimutses, et ehk on olemas ka mõni konkreetne automudel, mis Tinderi profiili vaadates silma hakkab, muutes meessoost kasutaja avafotot peale igat 300. näpuga paremale libistamist. Iga foto peal poseeris mees ühega 15 popist autost ning nii selguski, millised autod tõstavad ja millised langetavad võimalust, et naine sinust huvituma hakkab.

Millised autod naisi rohkem erutavad?

Tinderi kasutajate seas on kõige atraktiivsem automudel Mercedes Benzi C-klass, mille puhul sai kasutaja 300 huvipakkujast 218 puhul positiivse sobivuse. Seega, selle autoga on võimalik püüda naiste tähelepanu olenemata sellest, kas mõni teine kandidaat on välimuselt kütkestavam või mitte.

Populaarne, aga ka üsna kallis auto, Land Rover Range Rover Sport oli äpi kasutajate seas atraktiivsuselt teisel kohal ning kolmandale kohale jäi Volkswagen Polo, mis tõestas, et ka tavalisemad automudelid võivad su kohtingule aidata.

Järgmistele kohtadele jõudsid vastavalt: BMW 3-seeria, Volkswagen Golf, MINI Cooper ja Audi A3.

Milline auto kohe maha müüa?

Kõige ebaatraktiivsem auto tutvumisäppide kasutajate hulgas on Toyota Yaris, mille puhul õnnestus köita kõigest 151 naise tähelepanu 300st. Tagant teise koha sai Hyundai i10, millele järgnes Nissan Micra.

Click4Reg pani ka paika, millised on kõige atraktiivsemad autod naistel (meeste vaatevinklist):

  1. Land Rover Range Rover Sport
  2. Audi A3
  3. Volkswagen Polo
  4. Mercedes Benz C-klass
  5. Fiat 500

4375 inimest küsitledes selgus ka, et 11% osalejatest libistaks äpis näpuga paremale (ehk annaks kandidaadile võimaluse), kui ta profiililt paistaks kena auto ning 24% kinnitasid, et nad tõenäoliselt teeksid seda. 12% küsitletutest väitsid, et kui fotol oleks vana/moest läinud auto, peletaks see neid eemale ja sellega nõustus tõenäoliselt veel 33%.

Lugeja, avalda arvamust, kas partneri autol on roll kohtingu skoorimisel? Milline on sinu kogemus?