Mitmed kuulsused näitasid isegi punasel vaibal oma juuksevärvi väljakasvu ja julgesid ilmuda tänavale dressipükstes. Nii pole mingi ime, et ka loomulikud kulmud on taas moes ehk mõne eluvaldkonna muudab koroona lihtsamaks.

Millised kulmud siis täpsemalt trendikad on?

Sinu loomulikud kulmud

Ilmselt peavad kulmutehnikud turul püsimiseks pingutama ja uusi loomulikke trende leiutama, sest aina enam naisi tõdeb, kui nauditavad naturaalsed kulmud on! Ei mingit kulmude tumedaks värvimist ja hoolikat kuju modelleerimist. Loomuliku kulmu puhul piisab nende kergest kulmuharjaga kammimisest. Nii saavutad noorusliku, hoolitsetud ja värske mulje.

Uhked peenikesed kulmud

Ehk on põhjus selles, et 90ndad on taas täiega moes, aga mõne inimese kulmud on põhjusega peenikesed ja sobivad ta näokujuga. Miks peaksid hommikul raiskama une arvelt aega selleks, et omale Lily Collinsi kulme pähe joonistada? Säti oma kulmude kuju hoopis kergelt kulmugeeliga kohevaks ja sellest piisab. Sa oled minekuks valmis!

Kulmude lamineerimine ehk seebikulmud

Tänu Instagramile on kulmude lamineerimise protseduur sel aastal Eesti naiste seas palju populaarsust kogunud. Protseduur muudab kulmukarvad väga hõlpsasti eri suundadesse sätitavaks ja laiali kammitavaks. Nii saab ka kõige peenemad kulmud visuaalselt paksemaks kammida. Karv võib hästi modelleeritavas olekus püsida lausa üle kuu, kuniks kulmukarvad vahetuvad.

Mis tuleb meile aga üllatusena on see, et sama trikki saab saavutada kasutades tavalist seepi. YouTubest leiab ohtralt ilublogijaid, kes seda nippi õpetavad. Tühjad kohad täida täpse peenikese kulmupliiatsiga. Voilá, sul on eriti karvased kulmud!

Sirged kulmud

Sirged kulmud loovad kohese tõstetud silmade mulje. Tuntud õed Jennerid ja bränd K-Beauty on peamiselt selle trendi algatajateks.

Ilufanatid jagavad TikTokis, kuidas kulmunurkasid ettevaatikult ära vahatades või raseerides, on võimalik saavutada üpriski võluv tulemus. See eeldab aga hoolikat ja täpset tööd.

Suhtu sellesse trendi siiski erilise ettevaatusega! Kulmud kasvavad küll tagasi, aga see pole ei lõbus ega kena protsess, seega meie soovitame jääda truuks oma tavalistele pintsettidele.

Allikas: ELLE Australia