1. Kui oled olnud suhtes lühikese süütenööriga temperamentse inimesega, kõnnid sa tihti munakoortel. Sa mõtled hoolega läbi, kui palju ja millist informatsiooni sa jagad. Võimalik, et jätad jutust tihti detaile välja ja kasutad palju pisivalesid. Teed seda, sest oled harjunud maamiinide otsa astumist vältima. Sinu kogemuste põhjal pole ausus kuigi hinnas.

2. Kui sind on varasemalt suhtes petetud, siis on sul suure tõenäosusega harjumus nuhkida. Sul on lihtsalt vaja teada, kellega su partner sõnumeid vahetab ja keda nad sotsiaalmeedias like'ivad. Soovid veenduda, et su kallim oma ekside või kunagiste silmarõõmudega ei suhtle ja kas ta on Tinderi ikka kustutanud. Tegelikult ei usu midagi enne, kui pole selles oma silmaga veendunud, sind on varemgi lollitatud.

3. Kui oled olnud suhtes mänguriga, on sul halb harjumus küsida liiga palju küsimusi. Sa oled armastuse suhtes skeptiline ja kontrollid pidevalt partneri tundeid. Leiad põhjust kahelda kõiges, mida su partner sulle lubab. Sa kardad, et kui su partner käib sinuta väljas, jagab ta kõigile tähelepanu. Veel hullem, sa kardad, et tegelikult on tõsised tunded ainult sinul.

4. Kui oled olnud suhtes kellegagi, kes sinu emotsioone ei tunnusta ja su arvamust ei väärtusta, surud sa oma olemust alla. Sa võid valetada, et sul on kõik hästi, kui sa end tegelikult halvasti tunned. Sa teeskled naeratusi ja nutad ainult suletud uste taga. Oma muredest räägid sa harva, sest sa ei taha tunda, nagu sa tüütaks oma kaaslast. Sa ei jaga teemasid, mis sind südamest õnnelikuks teevad, sest võib-olla su kaaslast isegi ei huvita.

5. Kui oled olnud suhtes inimesega, kes vihahoos vägivalda kasutab, on sul komme vältida negatiivsete emotsioonide jagamist. Sa kardad meeletult tunnistada, kui sul on tunne, et sinuga ei käitutud õigesti. Sa ei räägi isegi pisiasjadest, mis sind häirivad. Sa ei taha kellelgi tüliks olla ja teist inimest vihastada.

6. Kui oled olnud suhtes inimesega, keda huvitas ainult sinu keha, on sul halb harjumus kasutada seksi manipulatsiooni eesmärgil. Su alateadvuses on hirm, et kõik, keda sa kohtad, on huvitatud ainult su kehast ja lahkuvad kohe, kui saavad, mida nad tahavad. Sa ei usu, et on olemas keegi, keda sa huvitad kui inimene, mitte sekspartner. Leiad, et vaevalt keegi lisaks su välimusele su iseloomu naudiks. Seetõttu võib sul olla harjumus seksida inimestega varem, kui sa tegelikult tahaksid, sest sa oled nende lahkumises niigi kindel. Või vastupidi — sa väldid seksi kellegagi, kellega sa seda tegelikult teha tahad.

Allikas: Thought Catalog