Ja kahjuks, nii šokeeriv kui see ka poleks, on kõik need põhjused seotud sinu endaga!

Ehk…

1. Sinu eneseaustus on olematu. Kuna sa ei ole enesekindel, oled sa nõus olema alandlik ja lased mehel ennast halvasti kohelda, sest arvad sisimas, et sa ei olegi paremat väärt.

2. Sinu jaoks on välimus kõige olulisem. Kuidas sa saadki siis eeldada, et mees on normaalne, kui sa ei ole isegi vaevunud tema välimusest kaugemale vaatama?

3. Sa ei kuula oma peret ega sõpru. Mõnikord ütlevad nad meelega, et sinu valik on halb, (eriti juhul, kui sõbranna soovib hoopis meest sinult üle lüüa. Siis aga polegi tegemist sinu sõbrannaga!) aga enamasti soovitakse sulle ikkagi head. Kui sulle on mitmeid kordi öeldud, et asi ei ole õige, siis tasuks ehk kahtlema hakata, eriti kui need sõnad on tulnud sinu jaoks kallite inimeste suust.

4. Sa ei õppinud oma eelmisest kogemusest midagi. Ja nüüd tegid sa seda jälle. Lõpeta meeste süüdistamine ja vaata oma suhtesse astumise ja meeste valimise muster üle.

5. Sa oled kõigega nõus. Ah, vahet pole, kes ta täpsemalt on, vähemalt saan ma suhtes olla ja korterikulusid jagada! Selline suhtumine ongi ühe väga halva suhte võti.

6. Sa vihkad üksinda olemist. Ja seetõttu oled sa nõus oma latti allapoole laskma, kõigest selleks, et mõne kuu pärast uuesti unistada üksinda olemisest.

7. Sa usud, et suudad meest muuta. Ära hakka peale! Mitte kedagi ei saa sundida muutuma ja kahjuks ei ole ühelgi naisel sellist võimet. Teed lõpuks sellega ainult endale haiget.

Allikas: YourTango