"Mees, saad naistega hakkama, kui tead ÜHT asja:

Kui sa oled ka mees, kes naistest nii-nöelda aru ei saa — siis see lugemine on just sulle. Mõtled, kas ainult sulle tundub, et naine oleks nagu kahestunud isiksus, vahel malbe ja vahel põrguline? Sinu mõtted ei peta sind — Naine (see terve ja elujõuline, suure algustähega) ongi selline „kahestunud isiksus“. Mis on see ÜKS asi siis, mis mehe elu imelihtsaks teeb? See on kalender… Sa pead vaid teadma, millal su kallimal on menstruatsioon.

Laias laastus (eks kõigil on eripärasid, paarikümnepäevane kuni 30+ päeva tsükkel, kuid võtame keskmise) saab selle järgi naise elu jagada neljaks nädalaks. Kui sa tead nelja nädala loogikat — on su elu edaspidi lill!

Esimene nädal: see on kuu parim aeg magamistoas eksperimenteerida, kähkukaid korraldada, mitmeid kordi päevas kasvõi linade vahele minna. Autos, õues, uute mänguasjadega, vanade lemmikpoosidega — põhimõtteliselt sõna otseses mõttes piisab vaid pilgust — see nädal ajab naine sind taga. Ei mingeid peavalusid, pikki pinnimisi, silita alaselga köögis nagu muuseas või paita juukseid vannitoas — edu on kohe ja kiirelt garanteeritud! Reisid, plaanid, arutelud — see nädal sujub kõik!

Teine nädal: stressivaba ja üsna muretu elu jätkub, kõik on korras, naised ei nääguta, magamistoas sujub, võid rääkida kõigest, selline ideaalne pereelu ja harmoonia, nii võib esimest kaht nädalat nimetada kindlasti.

Kolmas nädal: edu saadab seda meest, kes on väga tähelepanelik, viitsib ette võtta pika ja romantilise eelmängu, kingib lemmiklilli, viib välja sööma või mida iganes meeldivat ja üllatavat ette võtab — naise tuju hakkab juba veidi „viletsaks“ minema, aga rahumeelselt on võimalik hakkama saada, kui oled ise rahulik. Suuri probleeme ei tasu lahata, millegagi väga pinda käia ka mitte.

Neljas nädal: kujundlikult nüüd hoia piip ja prillid, sinu mõni nädal tagasi kodus olnud meelas kiisuke on praeguseks täielik küüned väljas tige kaslane. KÕIK ajab teda närvi, süütenöör on nii lühike, et kui peaksid tikku tõmbama, siis joosta sa enam ei jõua. See on nüüd see nädal, kus hoida väga madalat profiili — mine kalale, jaluta metsas, tegele oma asjadega, hoia lihtsalt eemale ja mis peamine — ära isegi puutu, ära isegi mõtle magamistoas kerge vaevaga linade vahele jõuda, enamasti ei jõua sinna üldse. On see „jah kallis, sul on õigus“ aeg — lihtsalt üle elada ja tagasi tõmmata, erisoovid nagu „tahaks midagi magusat“, „jalamassaaźi sooviks“ täita vastuvaidlemata ja kui sa selle nädala eriti veel „päevad“ lõpuks üle elad, oled KOHE peale menstruatsiooni taas tehtud mees.

Hormoonid on ühed imelikud asjad — kuid põhimõtteliselt kohe järgmine päev peale päevi saad oma meela seksikiisu ja parima naisukese koju tagasi!

Paljud naised saavad ise ka aru, et nad on sel nädalal ülekohtused, näägutavad, nähvavad, aga see pole nede süü — hormoonid on lihtsalt nii võimsad. Parem on sel nädalal lihtsalt elada „targem annab järele“ põhimõttel ja kohe-kohe on jälle kõik korras.

Nii et kui sa tead oma kallikese looduse poolt antud nelja nädala süsteemi, on sul võimalik oma elu ülihästi korraldada — saad seiklusi, voodirõõme, kvaliteetaega ja saad ka rahulikku aega, et tagasi tõmmata ja oma asjadega tegeleda."