“Eile õhtul tegin ma kogemata hiilgava avastuse. Ma olen umbes aasta aega kasutanud üht šampooni, mis lubas panna juuksed kiiremini kasvama. Alguses olin küll väga skeptiline, aga nüüd olen märganud, et juuksed on tõesti pikemaks kasvanud, seega kasutan seda rõõmuga edasi.

See maksab 30 eurot, mis ei ole just väikene summa, mida šampooni eest välja käia, poest saab ju kätte enam-vähem normaalse kõigest mõne euroga.

Viimasel ajal on mul aga näpud veidi põhjas olnud, šampooni tahaks aga ikkagi edasi kasutada. Eile mainisin seda oma elukaaslasele, kes ütles, et tõesti on mu juuksed viimasel ajal täiega kasvama hakanud. Ütlesin siis, et mul ei ole praegu raha seda osta, aga tahaks ikkagi nii väga…

Tema uuris, et palju see siis maksab. Ütlesin tõsise näoga, et sada eurot. Alguses ta ehmatas korraks ära, aga kui ma mainisin talle, et juuksuris käies läheb ühe korraga umbes selline summa, šampooni saab aga mitu kuud kasutada, siis ta mõtles, et ju vist ikkagi ei ole nii hull raha…

Aga nüüd tulebki mängu minu trikk — ütlesin talle, et ajasin täitsa sassi, šampoon maksab hoopis 30 eurot, ma olin oma mõtetega täitsa mujal. Selle peale hakkas ta kergendatult naerma ja ütles, et see pole ju üldse kallis, võib vabalt mulle selle osta.

Ehk siis, puust ja punaseks tehes: oleksin ma kohe alguses öelnud, et tahan, et ta mulle 30 eurose šampooni ostaks, oleks see üritus juba eos läbi kukkunud, sest ühegi mehe meelest ei ole see mõistlik ost. Mina aga liialdasin mõnuga ja seetõttu tundus päris summa talle väike!

Vahel väga harva tasub proovida, ma arvan. Kui mul näpud enam põhjas pole, teen talle ka kingituse. Aga ma olen nii rõõmus, et see nipp toimis! Täitsa uskumatu lausa.”