“Olete kuulnud litsienergiast? Mehed sulavad sellest, kui naine julgeb voodis olla nagu vana lits!” teatab Kärsin. “See on kompliment, kui mees seda ütleb, ja sellepärast, et enamik mehi on tõeliselt perverdid. Naised ka muidugi, aga mehed tahavad rohkem neid asju kõiki kogeda. Selline naine, kes laseb endaga kõike toimetada, ei tüüta mehi mitte kunagi ära.”

Anu lisas selle peale kerge irooniaga, et magamistoas peaks siis ikka olema pisut hämar. “Ma olen küsinud sellistelt ilusatelt ja üksikutelt meestelt, kes pole endale õiget kaaslast tahtnud või leidnud, aga on õudsed eluvennad, et miks nad ei taha? Ja nad on öelnud, et Eesti naised ei meeldi neile. Mis mõttes? Nad kohutavalt põevad magamistoas, millised nad välja näevad, võtavad erinevaid poose ja on näha, et nad ei taha, et mees näeks nende mingeid konkreetseid külgi. See krampis olek ajab mehi hulluks!” avaldab Saagim. “Ja siis nad lähevad Vene naise või litsiga, vahet ei ole, ja kõik toimib! Muide, on ka öeldud, et mida rohkem vormist väljas naine, seda vabamalt ta end tunneb.”

Kuidas seda olukorda siis lahendada? Anu pakub välja, et appi võiks tulla pits konjakit, kuid Epp teab, et alkohol ja seks kokku ei käi. “On olnud mehi, kes küsivad üllatunult, et miks alkohol ja seks kokku ei käi? "Purjus naine ööklubis on puhas jumala kingitus!”" räägib ta, lisades, et naised ise on oma peas pannud paika väga tugevad reeglid, mis sobib ja mis ei sobi. “Mina arvan, et kui see partner minuga koos on ja juba minuga seksida tahab, siis järelikult ma sobin talle sellisena nagu ma olen. Mehed on öelnud, et nad ei vaata voodis, kas üks tiss on suurem või väiksem, kas on tselluliit või kaks kilo juurde tulnud-kaks maha läinud. Vahet ei ole, kui on seksi päev, on seksi päev!”

Seepeale meenutas Anu üht erutavat seika: “Mulle nii õudselt meeldis üks mu Soome peika, kes ütles mulle lõpuks — ma ka põdesin kohutavalt, ta tahtis igal pool ja igas asendis, päeval ja öösel, hommikul ja õhtul —, kui ma hakkasin ka kiunuma, et kuskilt polnud midagi nii nagu peaks, et "Anu, mul on täna täiesti ükskõik. Sul võivad isegi vuntsid ees kasvada, ma ikka tahan sind kohutavalt.""

Seega, naised, võtke vabalt! Kui mees on teiega juba magamistuppa jõudnud, ei hooli ta enam nendest pisivigadest, mida teie peeglisse vaadates näete!

Kuula ka täispikka vestlust Anu ja Epu vahel siit:

1x
00:00